text

Цукрова паста

Призначена для використання у кондитерській промисловості.
Асортиментний ряд включає 5 кольорів: біла, світло-рожева, світло-зелена, світло-оранжева, світло-жовта.

Цукрова паста універсальна тому використовується для виготовлення як художньої декорації так і для обтягування тортів.

Спосіб використання: Розім'яти необхідну кількість пасти до м'якої, пластичної консистенції. Щоб паста не прилипала до рук і стола, поверхню необхідно посипати цукровою пудрою. При незначному засиханні її можна розім'яти, додаючи невелику кількість води.
Умови зберігання: Зберігати в герметичній упаковці в сухому прохолодному місці, уникаючи дії світла
Термін придатності: 6 місяців
Назва Артикул Маса нетто, г. Штрихкод ЄАН К-сть в упаковці,шт. К-сть в ящику,шт.
Паста кондитерська цукрова - - -

Показати всю продукцію цього розділу

Украса © 2006-2007. Всі права захищені.

text